KALİTE,GIDA GÜVENLİĞİ VE İSG POLİTİKASI
Yemek sektöründe faaliyet gösteren firmamız,hammaddelerin alımından yemek üretimine kadarki tüm aşamalarda çalışmalara yön vermesi,tüm çalışanların aynı bakış açısı ile hizmet vermesi, kurum kültürünü oluşturmak , kaliteyi gerçekleştirme ve gıda güvenliğinin sağlanması konusunda aşağıda verilen ilkeleri politika olarak benimser .
v Hijyenik, lezzetli ve kaliteli yemekler üretmek
v Proses koşullarının ortaya koyduğu Gıda Güvenliği ve İSG ile ilgili tehlikeleri önlemek ,riskleri değerlendirmek ve kazaların azaltılması için güvenli çalışma ortamı sağlayarak planlarımızı oluşturmak
v Müşteri odaklı çalışıp müşteri talep ve beklentilerini yasal ve mevzuat şartları doğrultusunda zamanında ve her defasında karşılayarak kaliteli hizmet vermek,
v Eğitilmiş ve bilinçlendirilmiş kadro oluşturmak,daima nitelikli personel ve ekipman ile çalışmak ve personelimizin sürekli eğitimini sağlamak,
v Çalışanlarımızın ve tedarikçilerimizin Yönetim Sistemlerimizi benimsemelerini sağlayarak,Yönetim Sistemleri prosedürlerini sürekli iyileştirerek Yönetim Sistemleri doğrultusunda çalışarak büyüme,gelişme ve değişme
v Kalite,Gıda Güvenliği,Çevre ve İSG Yönetim Sistemlerini gelişen teknoloji ve şartlara uygun gelişimini sağlamak politikamızdır.
Genel Müdür Erdoğan YILMAZ
|