| EĞİTİMİN KONUSU |
KATILACAK BÖLÜMLER |
EĞİTİM YERİ |
EĞİTİM SÜRESİ |
PLANLANAN TARİH |
| Güvenli Besin Hazırlama, Pişirme ve Sunumda Hijyeni Sağlama Yolları |
Aşçılar-Servis Elemanları |
Eğitim - Seminer Odası |
1 saat |
14.01.2015 |
| Besin Kirliliğine Yol Açan-Besin Güv.Bozan Etmenler |
Aşçılar-Servis Elemanları |
Eğitim - Seminer Odası |
1 saat |
31.01.2015 |
| Kalite,Gıda,İSG Yönetim Sistemleri -Politikamız |
Tüm Personel |
Eğitim - Seminer Odası |
1 saat |
11.02.2015 |
| TBS`de tehlikelerin ve kontrol yön.belirlenmesi |
Aşçılar-Servis Elemanları-Bulaşıkçılar |
Eğitim - Seminer Odası |
1 saat |
28.02.2015 |
| Kişisel Koruyucu Ekipmanlar ve Kullanım Alanları |
Tüm Personel |
Eğitim - Seminer Odası |
90 dak. |
09.03.2015 |
| Çöp Atıklarının Min.Düzeye İndirgenmesi |
Tüm Personel |
Eğitim - Seminer Odası |
1 saat |
18.03.2015 |
| Kaynakların Etkin ve verimli olarak kullanımı |
Tüm Personel |
Eğitim - Seminer Odası |
1 saat |
30.03.2015 |
| Yemek Sektöründe Olabilecek İş Kazaları ve Kontrol Yöntemleri |
Tüm Personel |
Eğitim - Seminer Odası |
1 saat |
11.04.2015 |
| Toplu Beslenme Sisteminde İletişim Yöntemleri |
Aşçılar-Garsonlar |
Eğitim-Seminer Odası |
1 saat |
25.04.2015 |
| Acil Durum Planları |
Tüm Personel |
Eğitim-Seminer Odası |
2 saat |
13.05.2015 |
| Bitkisel Atık Yağlar |
Aşçılar-Bulaşıkçılar |
Eğitim-Seminer Odası |
1 saat |
27.05.2015 |
| Hijyeni Sağlamada Bulaşık Yıkama İlkeleri |
Bulaşıkçı-Meydancı |
Eğitim-Seminer Odası |
1 saat |
17.06.2015 |
| Besin Kay.Zehirlenmelere Neden Olan Etmenler |
Aşçılar |
Eğitim-Seminer Odası |
1 saat |
27.06.2015 |
| Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri |
Aşçılar |
Eğitim-Seminer Odası |
1,5 saat |
15.07.2015 |
| Besin Zehirlenmeleri |
Aşçılar |
Eğitim-Seminer Odası |
2 saat |
31.07.2015 |
| Yiyeceklerin Satın Alınması ve Depolanması |
Satın Alma Sorumlusu, Depo Sorumlusu |
Eğitim-Seminer Odası |
2 saat |
14.08.2015 |
| Yönetim Sistemleri Bilgilendirme Eğitimi |
Tüm Personel |
Eğitim-Seminer Odası |
2 saat |
26.08.2015 |
| Satın Alma Kontrolünde Uyulması Gereken Kurallar |
Satın Alma Sorumlusu, Depo Sorumlusu,Diyetisyen |
Eğitim-Seminer Odası |
1 saat |
16.09.2015 |
| Yemek Pişirme Sıcaklık ve Süreleri |
Aşçılar |
Eğitim-Seminer Odası |
2 saat |
30.09.2015 |
| TBS`de Oluşan Besin Artıklarını Min İndirme Yolları |
Aşçılar |
Eğitim-Seminer Odası |
1 saat |
14.10.2015 |
| Çöp ve Atıkların Mutfaktan Uzak.da Uyul. Ger.Kur. |
Meydancı, Bulaşıkçı |
Eğitim-Seminer Odası |
1 saat |
31.10.2015 |
| Kişisel Hijyeni Sağlamanın Yolları |
Tüm Personel |
Eğitim-Seminer Odası |
2 saat |
12.11.2015 |
| Ür. Alanı Dışındaki (WC, Duş, Soy. Od.) Yer.Kull. Kur. |
Tüm Personel |
Eğitim-Seminer Odası |
1 saat |
28.11.2015 |
| Hijyeni Sağlamada Haşere ve Kemirgen Kontrolü |
Tüm Personel |
Eğitim-Seminer Odası |
1 saat |
19.12.2015 |