YEMEK CATERING MENDİKA,mendika,lezzet,toplu yemek,yemek,catering, davet, düğün, organizasyon, kokteyl

         ANKET
Yemek ve ikram hizmetlerinizde firma seçimi yaparken hangi kriterlere önem veriyorsunuz ?





   » Mendika İnteraktif


Pişirme Metodları

0202.gif

PİŞİRME TEKNİKLERİ

 

 

 

 

BALIK ;

HAMSİ       ; Mısır unu ile az yağda kızartmak hamsiye lezzet katar.

PALAMUT ; Mevsim sebzeleri  ile güveç yapılır.

CUPRA       ; Birgün soslu sıvı yağda bekletilir ve  Izgarası  yapılır.

 LEVREK     ; Mevsim sebzeleri ile fırında yapılır

 

etresimleri.jpg


ET ÇEŞİTLERİ;

KOYUN ETİ ; Güveçde mantar ve soğan ile pişirilir.

DANA ETİ   ; Birgün soda içinde bekletilirse et lezzetli olur.

TAVUK ETİ ; Sarımsak ve salçalı sos lezzet verir.

 

sebzeler.jpg

SEBZE ÇEŞİTLERİ;

 PIRASA ; Buhar ile haşlamak mineralleri korur

Y.FASULYE ; Az yağda kendi suyu ile pişirilir

PATATES    ; Közde yapılan patates lezzet ve
                        mineral zenginidr.


      HABERLER
  
İş Başvurusu
TIKLAYINIZ

         EPOSTA GRUBU
Mendika ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak için eposta grubumuza üye olabilirsiniz.
Ad-Soyad
Eposta


Yenimallle 100. yıl bulvarı prestij iş merkezi c-blok 55, D:4, 06370 Yenimahalle/Ankara
Tel: (0312) 385 00 29 Faks: (0312) 385 00 29
mendika@mendika.com.tr