YEMEK CATERING MENDİKA,mendika,lezzet,toplu yemek,yemek,catering, davet, düğün, organizasyon, kokteyl

         ANKET
Yemek ve ikram hizmetlerinizde firma seçimi yaparken hangi kriterlere önem veriyorsunuz ?





   » Hizmet içi Eğitim


Hizmet İçi Eğitim Çizelgemiz

YILLIK EĞİTİM PLANI FORMU

EĞİTİMİN KONUSU KATILACAK BÖLÜMLER EĞİTİM YERİ EĞİTİM SÜRESİ PLANLANAN TARİH
Güvenli Besin Hazırlama, Pişirme ve Sunumda Hijyeni Sağlama Yolları Aşçılar-Servis Elemanları Eğitim - Seminer Odası    1 saat 14.01.2015
Besin Kirliliğine Yol Açan-Besin Güv.Bozan Etmenler Aşçılar-Servis Elemanları Eğitim - Seminer Odası    1 saat 31.01.2015
Kalite,Gıda,İSG Yönetim Sistemleri -Politikamız Tüm Personel Eğitim - Seminer Odası    1 saat 11.02.2015
TBS`de tehlikelerin ve kontrol yön.belirlenmesi Aşçılar-Servis Elemanları-Bulaşıkçılar Eğitim - Seminer Odası    1 saat 28.02.2015
Kişisel Koruyucu Ekipmanlar ve Kullanım Alanları Tüm Personel Eğitim - Seminer Odası    90 dak. 09.03.2015
Çöp Atıklarının Min.Düzeye İndirgenmesi Tüm Personel Eğitim - Seminer Odası    1 saat 18.03.2015
Kaynakların Etkin ve verimli olarak kullanımı Tüm Personel Eğitim - Seminer Odası    1 saat 30.03.2015
Yemek Sektöründe Olabilecek İş Kazaları ve Kontrol Yöntemleri Tüm Personel Eğitim - Seminer Odası    1 saat 11.04.2015
Toplu Beslenme Sisteminde İletişim Yöntemleri Aşçılar-Garsonlar Eğitim-Seminer Odası 1 saat 25.04.2015
Acil Durum Planları Tüm Personel Eğitim-Seminer Odası 2 saat 13.05.2015
Bitkisel Atık Yağlar Aşçılar-Bulaşıkçılar Eğitim-Seminer Odası 1 saat 27.05.2015
Hijyeni Sağlamada Bulaşık Yıkama İlkeleri Bulaşıkçı-Meydancı Eğitim-Seminer Odası 1 saat 17.06.2015
Besin Kay.Zehirlenmelere Neden Olan Etmenler Aşçılar Eğitim-Seminer Odası 1 saat 27.06.2015
Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri Aşçılar Eğitim-Seminer Odası 1,5 saat 15.07.2015
Besin Zehirlenmeleri Aşçılar Eğitim-Seminer Odası 2 saat 31.07.2015
Yiyeceklerin Satın Alınması ve Depolanması Satın Alma Sorumlusu, Depo Sorumlusu Eğitim-Seminer Odası 2 saat 14.08.2015
Yönetim Sistemleri Bilgilendirme Eğitimi Tüm Personel Eğitim-Seminer Odası 2 saat 26.08.2015
Satın Alma Kontrolünde Uyulması Gereken Kurallar Satın Alma Sorumlusu, Depo Sorumlusu,Diyetisyen Eğitim-Seminer Odası 1 saat 16.09.2015
Yemek Pişirme Sıcaklık ve Süreleri Aşçılar Eğitim-Seminer Odası 2 saat 30.09.2015
TBS`de Oluşan Besin Artıklarını Min İndirme Yolları Aşçılar Eğitim-Seminer Odası 1 saat 14.10.2015
Çöp ve Atıkların Mutfaktan Uzak.da Uyul. Ger.Kur. Meydancı, Bulaşıkçı Eğitim-Seminer Odası 1 saat 31.10.2015
Kişisel Hijyeni Sağlamanın Yolları Tüm Personel Eğitim-Seminer Odası 2 saat 12.11.2015
Ür. Alanı Dışındaki (WC, Duş, Soy. Od.) Yer.Kull. Kur. Tüm Personel Eğitim-Seminer Odası 1 saat 28.11.2015
Hijyeni Sağlamada Haşere ve Kemirgen Kontrolü Tüm Personel Eğitim-Seminer Odası 1 saat 19.12.2015

      HABERLER
  
İş Başvurusu
TIKLAYINIZ

         EPOSTA GRUBU
Mendika ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak için eposta grubumuza üye olabilirsiniz.
Ad-Soyad
Eposta


Yenimallle 100. yıl bulvarı prestij iş merkezi c-blok 55, D:4, 06370 Yenimahalle/Ankara
Tel: (0312) 385 00 29 Faks: (0312) 385 00 29
mendika@mendika.com.tr